HERDING INSTINCT´S AAYLA SECURA (Aaya)

              

Den 8/11 -09 var vi på Märsta-Sigtuna brukshundklubb och gjorde ett MH med Aaya. Det gick väldigt bra! Resultatet kan ses här.

Höstpromenad 17/10 2009

Aaya har blivit stora damen (hm, för stor om jag ska vara ärlig!), men jag måpste säga att hon har "vuxit i sig" fantastiskt bra det sista halvåret.

Nyårsdagen 2009: Liten blir stor! Aaya älskar att springa på isen och sparkar någon iväg en isbit som hon får jaga så är lyckan fullkomlig! Katla till vänster och Aaya till höger.

Jag tycker att den här bilden visar så mycket av hennes personlighet. Alltid redo!!!

              

Mitten av november -08: Några bilder från vår morgonpromenad 17/11:

Sitt stanna kvar kan hon. Men försöker jag locka så att öronen kommer fram så kommer hon till mig! Så det här var det bästa vi kunde åstadkomma! Katla har 3,5 vecka kvar till valpning :-).

Det var ett tag sedan jag skrev om Aaya. Hon sköter sig riktigt bra i alla upptänkliga situationer. Mina djur får ju tidigt vänja sig vid att dela hus och hem med diverse andra varelser. Som man kan se av dessa bilder är inte heller det några problem!

Slutet av september -08: Vi går på valpkurs på Åtvidabergs Hundklubb. Det är jättekul! Och Aaya är duktigast av alla :-). Hon är väldigt uppmärksam på mig, så hon är igen svår valp att ha! Nu är hon även rumsren.

Det fungerar väldigt bra i flocken. Katla och Aaya leker vilda lekar utomhus (och ibland inomhus!) och med Jack gosar och myser man. Han lägger sig någonstans och strax ligger de andra bredvid!

Med mycket möda och stort besvär har jag lyckats få ett par bilder på henne. Inte världens bästa kanske, men de får duga så länge! Bilden ovan med bästa kompisen Mysan, kissen som matte hittade i skogen tillsammans med mamma och syster...

Nu är hon äntligen här!

En mycket sansad men också viljestark tjej som väljer sina vänner! Jag är nu vald, men det var inte ögonblicklig kärlek från hennes sida (det tog faktiskt ett par dagar innan jag var fullt ut accepterad :-) ). Hon ser upp till Katla vilket redan har varit till stor nytta när vi var i stallet. Aayla tyckte att hästarna skulle undersökas närmare, men Katla bryr sig inte ett spår om dem, så det gjorde inte Aayla heller efter en liten stund.

Jag har funderat mycket på det där med namn. Vi har ju en katt som heter Ayla, så det namnet kan hon ju tyvärr inte behålla. Men hon lyssnar redan på det, så jag tror att hon får bli en liten Aaya!

Titta gärna in till Aaylas uppfödare Cattlin och mamma Pärlan Herding Instinct´s kennel! 

 

AAYAS STAMTAVLAFINUCH NUCH SUCH

Paukapää Vempula 

FINUCH

Jäkäläkummun Karrikippari

FIN&EECH FINV-97 INTUCH RUCH SUCH SV-97

Kiedalas Currok


FINUCH
Staalon Pahta


FINUCH 
Minttu

FINUCH

Jäkäläkummun Rita 

FIN UCH Heldalan Erret

FIN UCH Belladonna

DKUCH FINUCH NUCH SUCH

White Heat Vilma

FINUCH

Nat Fogel Tielku 
Ahvatuulen Tassu
Nat Fogel Tsähpe
Cranefield's Hokkusokkus Lecibsin Horisontiti
Cranefield's Qaribu
Girongårdens Pärlan

SUCH

Raiddokas Winsam

DKUCH KBHV-99 NORDUCH NORDV-98

Jahkkas Ilkikuri

Rurru
Jahkkas Cariosa
Raiddokas Riuska FINUCH Kello Reijo
Risukarhin Gaisa

NUCH SUCH SV-03 SV-04 SV-05

Girongårdens Tyttö

FINUCH NORDUCH

Shacal Darbanga
FINUCH Lumiturpa Koutakallo
Shacal Jalli

DKUCH FINUCH NUCH SUCH

Fairdogs Bikka

SUCH Raiddokas Arrack
Raiddokas Heijä

Tillbaka

Ingela Carlén 
Talgoxestigen 8 
590 44 RIMFORSA
(3,5 mil söder om Linköping!)
Tel: 0738-218 307
Det går bra att ringa fram till 22!
ingela@skullebo.se